LVR DESIGN

Vormgever & Tekenaar in opleiding

Apex games.jpg
Wifi Wallet Card.jpg
Octane cat.jpg
rex.png
Schermafbeelding-2019-04-11-om-11.35.00-
thumbnail_20190510_213147-1024x807_edite
Paco.jpg
Schermafbeelding 2020-08-19 om 08.51.48.
 
thumbnail_20191006_092621.jpg

OVER MIJ

 

Mijn naam is Larissa van Rijn en studeer op het Mediacollege in Amsterdam. Naast de interesse in vormgeving, teken ik ook veel realistisch en maak ik fan-art. Sinds kort ben ik ook bezig eigen karakters te ontwerpen. Ook doe ik aan wandelen, game ik met vrienden en doe ik sinds kort aan cosplay. Sinds ik met cosplay ben begonnen, maak ik mijn laatste cosplay zelf. Er komt heel wat creativiteit om de hoek kijken en doorzettingsvermogen. 

Vormgeving heeft mij altijd wel bezig gehouden sinds ik de opleiding ben begonnen. Als ik bijvoorbeeld langs reclameborden loop, kijk ik er altijd aandachtig naar of er nog iets verbeterd kan worden. Je ziet natuurlijk zoveel verschillende soorten vormgeving dagelijks op bijvoorbeeld social media, op straat en eigenlijk waar je ook kijkt, je ziet vormgeving.

Mijn sterke punten zijn dat ik goed kan samenwerken in een team, creatief gericht ben, goed in kaart kan brengen wat de klant wil en zorg ervoor dat deadlines gehaald worden. Ook hou ervan om nieuwe technieken te leren en heb goed doorzettingsvermogen. Ik ben op dit moment bijvoorbeeld bezig om mijn portfolio uit te breiden, om na deze studie door te studeren voor Game Artist of Animatie.

Mocht u een vraag hebben of geïnteresseerd wezen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via de contact pagina hieronder. 

Ik hoor graag van u!

SCHOOL PROJECTEN

Schermafbeelding-2019-04-11-om-11.35.00-

School Projecten

De projecten bestaan uit schoolprojecten, maar ook stage projecten. Er zit variatie in hoe ik te werk ga en je ziet vooral verbetering in de tijd die tussen projecten zit.

VRIJETIJDSPROJECTEN

Stardew Valley.jpg

Vrijetijdsprojecten

Naast projecten, maak ik ook tekeningen en werk ik aan vrijetijdsprojecten. Ik hou ervan om te tekenen en krijg er inspiratie van. Met vrijetijdsprojecten werk ik aan kleine projectjes die mij te binnen schieten.

 

CONTACT

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

06 - 260 80 122

  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!